Butiksandelar ger dig större vinstchanser

Köp andelar i färdiga spel från våra spelexperter runt om i landet. Det ger dig en större vinstchans genom att du får en del i ett dyrare system.

 

Så här funkar det

1. Välj andelsspel

Leta upp ett andelsspel som du tycker ser bra ut och köp så många andelar du vill ha.

2. Följ spänningen

Vanligtvis lämnar butikerna in sina andelsspel precis innan tävlingen ska börja. Spelkvittot med hästarna dyker då upp automatiskt under Mina spel.

3. Se om du vann

När alla lopp är avslutade kan du rätta kvittot och se hur stor din eventuella vinst blev.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

Andelsspelen finns i alla prisklasser och du kan själv välja om du vill köpa en eller flera andelar. Ju fler andelar du köper desto större del av den eventuella vinsten får du. Butiken tar ut en avgift på 6% som ingår i andelspriset.

Vad är en spelläggare?

För varje andelsspel finns en spelläggare som är den som är ansvarig för att ta fram raden och lämna in spelet. I de olika andelsspelen kan du ofta läsa en beskrivning av spelläggarna och deras filosofi kring spelet.

Hur bestäms stjärnrankingen?

Stjärnorna visar hur bra andelsspelet gått de senaste sex månaderna jämfört med andra andelsspel här på ATG.se. Rankingen tar hänsyn till både insatser och vinster, men betydelsen avtar med tiden. En vinst i senaste omgången påverkar alltså rankingen mer än en vinst i en äldre omgång. Men tänk på att ett andelsspel som spelar fler skrällar för att bli ensamma om de stora vinsterna, troligtvis vinner mer sällan. Stjärnorna visar därför inte alltid hela sanningen.

 

Vad betyder “Lämnas in Exklusivt (1 gång)” resp. “Lämnas in Max 5 gånger”?

Att andelsspelet lämnas in Exklusivt innebär att det maximalt kan säljas lika många andelar som den angivna systemstorleken, dvs systemet lämnas endast in en gång. För övriga andelsspel kan fler andelar än systemstorleken säljas. Systemet lämnas då in flera gånger, men maximalt så många gånger som det står angivet (tex Max 5 gånger.).